Crossing Borders besøger EcoGrid 2.0

October 25, 2016

49 interesserede unge mennesker fra så forskellige nationer som Jordan, Algeriet, Island, Sydkorea, Japan, Ghana og Danmark med flere, er i disse dage på Bornholm, og var samlet i Villa Smart for at høre om EcoGrid 2.0, Bright Green Island og den grønne bornholmske vision. 

Ikke mindst var interessen også samlet om Bornholms Energi & Forsynings ombygning til næsten 100 procent grøn produktion allerede fra 2017. Bornholm spiller en central rolle, når unge mennesker fra hele verden taler om den grønne energi. Der er stor fokus på den danske model, hvor den førertrøje som Danmark som et hele, og ikke mindst Bornholm i særdeleshed, har taget på, nyder stor bevågenhed fra verden omkring os. 

En nyuddannet ingeniør, Almudaffar fra Jordan fortalte, at han gennem sin uddannelse, var klar blevet klar over, hvor markant en rolle Bornholm spiller som grønt foregangsområde.

Garba Diallo, der er leder på Crossing Borders, har arrangeret turen til Bornholm. Han har været på Bornholm flere gange men aldrig med så mange mennesker fra så mange nationer. Garba Diallo er lige begejstret hver gang, han er på Bornholm over den entusiasme og det engagement, han møder her. Garba Diallo er også meget imponeret over den bornholmske gæstfrihed.

Crossing Borders er er en ikke profitskabende civil social organisation. Deres vision er en verden i fred, hvor forskelligheden fejres. Deres mission er at skabe dialog og rum og opbygge dialog. Deres mål er at muliggøre, ud fra den enkeltes baggrund at lære af hinanden og leve sammen på lige vilkår.

Læs mere om Crossing Borders: www.crossingborders.dk

Share on Facebook

Flere nyheder

Kontakt

SPØRGSMÅL og besøg i Villa Smart

Pauli Hjorth Hansen (BEOF)
phh@beof.dk
Telefon: 56 930 952 eller 40 283 007

Presse

Jesper Tornbjerg (Dansk Energi)
jto@danskenergi.dk
Telefon: 35 300 470

Nyhedsbrev

Følg med i projektet. Vi opdaterer løbende og spammer ikke. Kun relevant og ny information sendes ud, og man kan altid framelde sig igen.

Tak for din tilmelding. Du hører fra os snarest.

Et eller andet er gået galt. Tjek lige felterne
og prøv eventuelt igen senere